E English language version           

  NORGESMESTERSKAPET I DIPLOMACY 2007
  23 - 25 november


  NM-turneringen er en del av European Diplomacy FtF Grand Prix!

  TIDLIGERE NORGESMESTERE:
  Årstall Navn Nasjonalitet
  1991 Jon Sagberg NOR
  1994 Heikki Holmås NOR
  1995 Magnus Selhammar SVE
  2001 Håvard Njå NOR
  2002 William Attia FRA
  2003 Frank Johansen NOR
  2004 Simon Magnusson SVE
  2005 Simen Fure Jørgensen NOR
  2006 Simen Fure Jørgensen NOR

  Tar DU tittelen i 2007? Meld deg på i god tid på http://diplomacy.meetup.com/29/

  NYBEGYNNER ? Her er et nettsted med en enkel introduksjon til spillet. Diplomacy har ganske enkle regler, så du er hjertelig velkommen selv om du aldri har spilt før! Her finner du et enkelt PC-spill som kan lastes ned for å øve deg! (Du spiller mot 6 "DumbBots", men husk at spillets sjarm ligger i selve forhandlingene som ikke kommer frem her). Du kan også melde deg på nybegynnerspill i Oslo-ligaen om du ønsker å komme igang før Arcon begynner.

  PÅMELDING: Påmelding går til denne siden. Prisen er i år kr. 150,- og betalingsinformasjon kommer etter påmelding. Utendlandske deltager spiller gratis.

  SYSTEM: Tidligere turneringsreglementet er lagt ut nedenfor. Vi venter ikke de helt store endringene, men følg med her for eventuelle oppdateringer. Kort sammendrag: 4 runders 1908 C-diplo med førstebrett i siste runde. 2 beste og 50% av 3. beste resultat teller som kvalifisering til siste runde. 1. og 2. plass reservert for førstebrettet. Alle andre brett i siste runde blir tilfeldig trukket (man kan altså spille i siste runde, UTEN å ha deltatt i kvalifiseringen). Manus Hands "Diplomacy Tournament Manager" vil bli brukt til å seede de innledene rundene. "DipTimer" vil bli brukt som sentralt tidtagningsystem.
  Turneringsreglement (oppdatert 15. august, 2007)

  INFORMASJON: Meld deg på NDFs e-postliste for å få oppdatert info angående NM og for eventuelt oppvarmingsspill i Oslo-ligaen!

  For ytterligere informasjon, kontakt oss på ndf@diplomacy.no.

  [Forside] [Velkommen] [Nyheter] [Medlemskap?] [Ressurser] [FtF] [Admin]